Beljenje zob

Naj beljenje zob da vašemu nasmehu novo svežino.

Peskanje zob je najenostavnejša in najhitrejša metoda beljenja zob. S tem postopkom se z zelo drobnim prahom odstrani površinske obloge zoba, cigaretne obloge, obloge čaja, črne kave in obloge iz zobnega kamna.

Beljenje zob z belilnim gelom

Beljenje zob z belilnim gelom omogoča pobelitev zob za nekaj odtenkov v eni uri. Če so madeži trdovratnejši se postopek lahko ponovi ali pa se beljenje zob nadaljuje s sistemom za beljenje doma.

 

Beljenje zob z metodo ZOOM

Beljenje zob z metodo ZOOM se izvaja z belilnim gelom, v katerem se nahaja vodikov peroksid. ZOOM modra halogenska lučka sproža aktivacijo peroksida in vstop v površino zoba. Luč oddaja svetlobo specifične valovne dolžine in sproži začetek beljenja do 8 odtenkov.

Postopek beljenja zob

  • pregled zob in dlesni
  • poliranje zob
  • zaščita dlesni
  • nanos belilnega gela
  • aktivacija halogenske svetlobe
  • navodila za vzdrževanje beljenih zob

Beljenje zob doma, Sistem OPALESCENCE

Zobe se lahko belite tudi doma. To omogoča šablona zob, ki vam jo izdelamo v zobni ordinaciji. Pacient vstavi sam doma gel za beljenje v šablono, ki jo potem namesti na zobe. Šablona se nosi med spanjem, za uspešno beljenje je potrebno 8-10 dni.
Pred beljenjem zob

Pred beljenjem zob

Po beljenju zob

Po beljenju zob

Po beljenju zob

Beljenje ZOOM

Mnenja zadovoljnih pacientov

Zobni kamen se mi nabira zelo hitro. Dlesni mi pričnejo krvaveti vsake 4 mesece, zato mi v zobni ordinaciji Dental v Mariboru zobozdravnik pogosto čisti zobni kamen in peska zobe. Po posegu dobim v ustih spet dober občutek.

Miran, 36 let, Rače

Imela sem veliko črnih amalgamskih plomb. Šele pri zobozdravniku v Mariboru so mi prvi razložili, kaj je inlej.  Prvič imam na vseh zobeh samo  bele zalivke in inleje.  Z zobno ordinacijo sem zelo zadovoljna tako s pristopom kot s ceno.

Tanja, 52 let, Maribor

Bila sem pri zobozdravniku na Hrvaškem. Ker so imela težave z zobmi še naprej, sem poiskala zobozdravnika v Mariboru.  V zobni ordinaciji Dental v Mariboru mi je zobozdravnik moral zdraviti zobe še enkrat, saj bi jih nekaj lahko izgubila.

Sabina, 41 let, Maribor

Izgubila sem vse zobe zaradi parodontoze. 15 let sem nosila protezi zgoraj in spodaj. Dolgo sem iskala zobozdravnika v Mariboru in na Hrvaškem. Po priporočilih sem se odločila za vstavitev implantatov v zobni ambulanti v Mariboru. S posegi zobozdravnika sem zelo zadovoljna, saj v ustih nimam ničesar snemnega. Počutim se odlično, za implantate bi se odločila ponovno.

Ana, 65 let, Slovenska Bistrica